Hein en Vannessa komen met nieuwe productie

Door het winnen van de Almost Famous Award met hun productie Doodgelukkig mogen Hein Gerrits en Vannessa Timmermans nogmaals optreden.  Doodgelukkig was afgelopen zomer een paar keer te zien in Amsterdam (Ostadetheater) en was een groot succes. Echter kiezen Hein en Vannessa er niet voor nogmaals Doodgelukkig op te voeren. Ze komen met een nieuwe productie; dit melden Hein aan Musical Reports. “Misschien wel nog beter dan Doodgelukkig” volgens Hein. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze productie in het volgende theaterseizoen in Amsterdam (Ostadetheater) en Groningen (OUTheater) te zien zijn.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies