Roy van Iersel in Legally Blonde

Roy van Iersel zal in de musical Legally Blonde de rol van Warner gaan spelen. Roy van Iersel was een van de drie finale kandidaten van Op Zoek naar Joseph. Hij is nu als een van Joseph’s broers en understudy Joseph te zien in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Legally Blonde vertelt het verhaal over Elle Woods (Kim-Lian van der Meij), die haar ex-vriendje, rechtenstudent Warner (Roy van Iersel), naar Harvard volgt om te bewijzen dat ze meer kan dan alleen maar mooi zijn. Ze is bereid om voor haar vriend haar hele leven op zijn kop te zetten.  Warner is zoals van Iersel het zelf noemt “nogal een klootzak” . Deze V&V tour zal in het volgende seizoen door heel Nederland te zien zijn.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies