Thom Hoffman wordt Otto Frank

In de komende Mark Vijn-productie van Je Anne zal Thom Hoffman de rol van Otto Frank vertolken. Thom Hoffman speelt nu advocaat Billy Flynn in Chicago. Je Anne gaat op 1 november 2010 in Schouwburg Het Park in première en zal tot begin maart 2011 te zien zijn in de Nederlandse en Belgische theaters.

Mark Vijn Theaterproducties brengt in seizoen 2010-2011 de musical Je Anne naar de Nederlandse en Belgische theaters. Deze musical vertelt het verhaal van de acht mensen die gedurende meer dan twee jaar zaten ondergedoken in Het Achterhuis.
De musical Je Anne van Enid Futterman (script) en Michael Cohen (muziek) ging in oktober 1985 in New York in première. Deze documentairemusical, gebaseerd op het dagboek van Anne Frank en het toneelstuk van Frances Goodrich en Albert Hackett, is bedoeld als een muzikaal eerbetoon aan de bewoners van Het Achterhuis. De regie is in handen van de Vlaamse regisseur Frank van Laecke (RembrandtAnatevka).

Najaar 2009 produceerde het Belgische Judas Theaterproducties al een versie van deze musical in het Antwerpse Fakkelteater. Musical Reports was daarbij aanwezig en schreef daar over ook een report.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies