Première ‘Allo ‘Allo!

Op 24 januari ging het toneelstuk Allo Allo in première. Dit toneelstuk is gebaseerd op de gelijknamige TV-serie.’Allo ‘Allo! is een bizarre komedie waarin alle karakters uit de geliefde televisieserie terug te zien zijn op het toneel. Als WOII uitbreekt is het voorbij met het rustige leven van kroegbaas René Artois. Was zijn grootste zorg voorheen zijn relatie met de serveersters geheim te houden voor zijn vrouw Edith, nu zit hij als spion voor zowel het Franse verzet als voor de Duitsers wel heel erg tussen twee vuren. Als Hitler op bezoek komt is de ellende niet meer te overzien. Musical Report was op de première en maakte de onderstaande fotoreportage.

Wat: ‘Allo ‘Allo!
Wie: Oa. Alfred van den Heuvel, Esther Roord, Hilke Bierman & Vannessa Timmermans
Wanneer: 24 januari 2010 (première)
Waar: Stadstheater, te Zoetermeer
Door: Saskia Ebbing (foto’s) & Sebas Verboom (tekst)

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies