Jamai Loman alternate Joseph

Jamai Loman gaat naast Freek Bartels de komende periode meerdere malen de rol van Jozef vertolken in de musical JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Jamai combineert dit met Disney Musical Sing-a-Long en is op dit moment druk met repetities en de voorbereidingen voor zijn nieuwe rol. JOSEPH staat na een uitverkochte tour nu exclusief in het Beatrix Theater Utrecht.

Jamai won de allereerste Idols in 2003. Zijn single ‘Step Right Up’ werd vier keer platina en zijn debuutalbum haalde de gouden status. Hij speelde in 2005 in de musical Hello Dolly en won hiermee de John Kraaijkamp Musical Award voor aanstormend talent. Hij werd in 2006 genomineerd voor zijn rol in Jesus Christ Superstar in de categorie Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical en speelt datzelfde jaar ook mee in Musicals in Ahoy. Daarna was Jamai te zien in de musical The Wiz en presenteerde hij samen met Nicolette van Dam wekelijks een ochtendshow bij Jetix. In 2008 was te hij zien in de musical Les Misérables waarvoor hij in de categorie Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical een Musical Award won. Hij won in 2009 overtuigend Dancing With The Stars en tevens presenteerde hij een aantal afleveringen van het TV-programma Ik Kom Bij Je Eten. Vanaf oktober 2009 is Jamai te zien in Disney’s Musical Sing-a-Long. Een show met liedjes uit films en musicals van Disney. Daarnaast treedt Jamai, samen met zijn danseressen, veelvuldig op in het land met zijn eigen, spetterende show.

JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat is, voor het hele gezin, een vrolijke en kleurrijke musical van het succesvolle theaterduo Tim Rice en Andrew Lloyd Webber. De musical gaat over Jozef in Egypte. Omdat Jozef de lieveling is van zijn vader Jakob, wordt hij door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht. Uiteindelijk belandt Jozef in de gevangenis, waar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: hij kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, verklaart Jozef hem zijn dromen en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

Na een uitverkochte tour staat de musical nu exclusief in het Beatrix Theater Utrecht. Voor meer informatie: www.musicals.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies