Avant-première Ganesha, een perfecte god

Musical Reports was aanwezig op de avant-première van Ganesha, een perfecte god in Antwerpen. In 2007 was in het M-Lab te Amsterdam een workshopvoorstelling te zien van Ganehsa, een perfecte god. Nu, ruim twee jaar later, brengt Judas theaterproducties een volwaardige productie. Ganesha, een perfecte god is zon productie waar geen woorden voor zijn. Deze voorstelling moet je gewoon beleven. Musical Reports maakte een videoimpressie en sprak na afloop met Timo Descamps en Anne Mie Gils.

Wat: Ganesha, een perfecte god
Wie: Anne Mie Gils, Karin Jacobs, Sebastién de Smet & Timo Descamps
Wanneer: 21 januari 2010 (avant-première)
Waar: Het fakkeltheater (Zwarte zaal), Antwerpen
Door: Sebas Verboom (beeld, editing & tekst) & Jouke van Buuren (reporter)

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies