John Vooijs hoofdrol in We Will Rock You

John Vooijs wordt de Nederlandse Galileo, dé mannelijke hoofdrol in We Will Rock You, de nieuwe rockmusical van Joop van den Ende Theaterproducties in het Beatrix Theater Utrecht. Na wekenlange audities voor deze zwaar bevochten hoofdrol is John Vooijs het geworden. Er wordt op dit moment nog gezocht naar de invulling van de andere hoofdrollen. De musical gaat op 3 september in première. Tijdens de première zullen Brian May en Roger Taylor (Queen bandleden) persoonlijk tijdens de première in september komen spelen.

Momenteel is John Vooijs te zien in de hoofdrol van Sky in de feelgoodmusical Mamma Mia!. Eerder was hij onder andere te zien als alternate van Tarzan in de gelijknamige musical en Jozef  in JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat. John volgde het eerste jaar aan de Theaterkade Amsterdam en kreeg zangles van onder andere Jimmy Hutchinson. Vanaf zijn zestiende staat hij op het podium met verschillende bands, hij werd tweede tijdens de televisieprogramma’s Wie Wordt Tarzan? en Op Zoek Naar Joseph.

De musical is een coproductie in samenwerking met QUEEN Theatrical Productions, Michael Brenner en Ben Elton in nauwe samenwerking met de leden van de legendarische band QUEEN. We Will Rock You is acht jaar geleden in première gegaan op West End in Londen en is inmiddels wereldwijd door meer dan 10 miljoen mensen gezien. Net als bij de West End versie ligt ook hier de muzikale supervisie in de handen van QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor. De try-outs van deze originele musical van QUEEN beginnen op 21 augustus 2010 en is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies