Musicalsterren bij Concert for Freedom

De theatershow Concert for Freedom gaat op maandag 1 februari in premiere in het Chassé Theater in Breda. Concert voor Freedom is de nieuwe theatershow van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht waarin het thema vrijheid is uitgewerkt tot een avondvullend programma. Het thema is gekozen vanwege 65 jaar bevrijding van Nederland. Special guest op de galapremière is zangeres Hind.

Concert for Freedom brengt een ode aan de vrijheid. Zo is er aandacht voor de bevrijding van Europa, het ontstaan van India, het einde van de Apartheid, gelijke rechten voor zwarte en blanke burgers in de Verenigde Staten en de val van de Berlijnse Muur. De theatershow loopt van 8 januari tot 30 mei 2010. Hind is tot en met 1 februari special guest. Na de première volgt Ellen ten Damme haar op als special guest. Meer informatie, de tourlijst en filmpjes zijn te vinden op: www.concertforfreedom.nl.

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht is samen met de Drumfanfare onderdeel van de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht. De musici verzorgen jaarlijks tientallen concerten, shows en de muziek bij ceremoniële aangelegenheden. Tijdens het groot ceremonieel en de Nationale Taptoe treden het Orkest en de Drumfanfare gezamenlijk op.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies