Winnaar prijsvraag Gospel meets Musical bekend!

Zaterdag 6 februari a.s. is het zo ver; Gospel meets Musical is dan te zien in Rotterdam.William Spaaij (winnaar van de Johnny Kraaykamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol) zal samen met Bente van den Brand (bekend als deelneemster Op Zoek naar Marry Poppins) en het Chosen Gospel Choir een swingende, muzikale avond gaan verzorgen waar Gospel en Musical elkaar zullen gaan ontmoeten. Wie heeft de twee kaarten gewonnen?

Eline, die de vraag: In welke V&V musical zal William Spaaij na Mary Poppins te zien zijn? Met het juiste antwoord beantwoorde: Amerika, Amerika, wint de twee kaarten. Haar motivatie werd dan ook door de redactie als meest origineel bevonden.

Ik wil graag de 2 kaarten voor Gospel meets musical, omdat ik dan toch de combinatie van Bente en William kan zien, aangezien dit helaas bij Mary Poppins niet meer kan!

GEFELICITEERD: Eline! Jij wint twee kaarten voor Gospel meets Musical.

Inmiddels is er contact gezocht met de prijswinnares. Wij willen alle andere deelnemers bedanken voor hun creatieve inzendingen.

De voorstelling begint om 20.00 uur in Theater Zuidplein te Rotterdam. Voor meer informatie kijk je op: http://www.md-concerts.nl/. Wil je er alsnog bij zijn wanneer je niet gewonnen hebt? Dan kun je ook via http://www.md-concerts.nl/ informatie vinden over de kaartverkoop.

Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal op 3 februari een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies