Presentatie meerjarenplan Stage Entertainment

Op 1 februarie j.l. presenteerde Joop van den Ende theaterproducties in de Theaterfabriek, te Amsterdam haar toekomstplannen. Plannen voor het volgende theaterseizoen werden bekend gemaakt, maar ook voor de seizoenen daarna. Naast de bekendmaking van deze plannen werden er een aantal optredens gegeven. Zo traden o.a. Noortje Herlaar en  William Spaaij op als Mary Poppins en Bert en zongen Simone Kleinsma en Freek Bartels de Sondheim klassieker: Nothing’s gonna harm you uit Sweeney Todd. Musical Reports was aanwezig en maakte een fotoreportage. Meer over de toekomst plannen van Stage Entertainment lees je HIER.

Wat: Presentatie meerjarenplan Stage Entertainment
Wie: Freek Bartels, Jamai Loman, Jon van Eerd, Simone Kleinsma, Stanley Burleson & John Vooijs
Wanneer: 1 februari 2010
Waar: De Theaterfabriek, Amsterdam
Door: Sebas Verboom

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies