Sprookjesbosbewoners zwaaien cast Sound of Music uit

Na ruim 300 voorstellingen was het gisteren de allerlaatste keer dat de castleden van The Sound of Music op het podium stonden van Theater de Efteling. Wolf, Draak, Roodkapje en Assepoester waren erbij om de castleden uit te zwaaien en hen succes te wensen bij de theatertour die op de agenda staat. De Sprookjesbosbewoners blijven in Kaatsheuvel en zullen vanaf 13 maart weer te zien zijn in Sprookjesboom de Musical. Deze vrolijke, interactieve familiemusical keert wegens succes terug naar Theater de Efteling met in de hoofdrollen de bekende bewoners van het Sprookjesbos én… een echte houthakker.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies