Première Concert for Freedom

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht brengt dit jaar Concert for Freedom. Dit omdat Nederland 65 jaar bevrijd is van de Duitse bezetting. Vrijheid moet gevierd worden, en dat kan ook met muziek. In dit concert wordt het feest voor de vrijheid bezongen door een aantal musicalartiesten zoals Rolf Koster en Talita Angwarmasse. Musical Reports was aanwezig bij de première en maakte een fotoreportage.

Wat: Concert for Freedom
Wie: O.a. Rolf Koster, Gino Emmes, Talita Angwarmasse, Leona Philippo & Hind Laroussi
Wanneer: 2 februari 2010
Waar: Chassé, Breda
Door: Sebas Verboom

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies