Gedeelte Line Up bekend voor Musical Helpt Haiti

Vandaag melde de Avro dat een gedeelte van de line up bekend gemaakt is van de nummers die aanstaande maandag tijdens de twee benefietconcertenvan Musical Helpt Haiti gezongen zullen worden.

Zo zullen Pia Douwes en Vera Mann het nummer Memory uit Cats als duet zingen. De drie finalisten van Op zoek naar Mary Poppins, Noortje, Sophie en Rosalie, zingen samen het nummer Make Him Mine uit The Witches of Eastwick en Carolina Dijkhuizen zal, samen met Peggy Sandaal en Gitty Pregers, het nummer One Night Only uit de musical Dreamgirls zingen. Kim-Lian van der Meij en Roy van Iersel zingen hun eerste duet.

Andere artiesten die optreden zijn onder meer Liesbeth List, Lone van Roosendaal, Jim Bakkum, Esmee van Kampen, Cystine Carreon, Wieneke Remmers, Rein Kolpa, René van Kooten, Brigitte Heitzer, Renée van Wegberg, John Vooijs, Céline Purcell, Oren Schrijver, Joke de Kruijf, Doris Baaten, Annick Boer, Joep Onderdelinden, Charly Luske, Freek Bartels en vele, vele anderen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies