V&V brengt Spamalot en Ode aan Annie

V&V theaterproducties brengt volgend seizoen “Ode aan Annie” met daarin liedjes van Annie M.G. Smidt. Deze productie komt in plaats van het geplande Amerika Amerika! Die productie zou volgens Albert Verlinde omdat de theaters het niet aandurven om deze productie te boeken. William Spaaij zou de hoofdrol gaan spelen in Amerika Amerika! Of Spaaij nu langer in Mary Poppins te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Verder komt V&V in voorjaar van 2011 met Spamalot. Spamalot is een pariodie op het verhaal van de Ridders van de Ronde tavel. Dat stuk is geschreven door een aantal mannen van het illustere Britse gezelschap Monty Python. Hierin zou het Koefnoen koppel ( Paul Groot en Owen Schumacher) de hoofdrollen spelen. Dit heeft V&V bevestigd n.a.v. een bericht in de Volkskrant.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies