Impressie meerjarenplan presentatie Stage Entertainment

Op 1 februari 2010 presenteerde Joop van den Ende theaterproducties in de Theaterfabriek, te Amsterdam haar toekomstplannen. Plannen voor het volgende theaterseizoen werden bekend gemaakt, maar ook voor de seizoenen daarna. Naast de bekendmaking van deze plannen werden er een aantal optredens gegeven. Zo traden o.a. Noortje Herlaar en  William Spaaij op als Mary Poppins en Bert en zongen Simone Kleinsma en Freek Bartels de Sondheim klassieker: Nothing’s gonna harm you uit Sweeney Todd. Musical Reports was aanwezig en maakte een driedelige videoreportage. Deze reportage geeft een impressie van de hoogte punten en bevat de bekendmakingen die door Erwin van Lambaart werden gedaan. Meer over de toekomst plannen van Stage Entertainment lees je HIER.

In het eerste deel worden de producties voor het Circus theater en het Beatrix theater bekend gemaakt. Daarnaast zijn er in het eerste deel optredens van Simone Kleinsma, Noortje Herlaan, William Spaaij, Freek Bartels, Jamai Loman, John Vooijs en Stanley Burleson te zien. In het Tweede deel maakt Erwin van Lambaart de mogelijke tourproducties voor de nabije toekomst bekend en worden er onthullingen gedaan over toekomstige M-Lab producties. Aansluitend zingen Freek Bartels en Simone Kleinsma; Nothing’s gonna harm you, uit Sweeney Todd. In het derde en laatste deel van deze reportage worden de toekomst plannen voor de sterren van Stage Entertainment bekend gemaakt, reageert Joop van den Ende op de uitspraken van de SP kamerlid die zich repte over de Opzoek naar formule die op de publieke omroep wordt uitgezonden en wordt het nummer: The best of times gezongen.

Wat: Presentatie meerjarenplan Stage Entertainment
Wie: Freek Bartels, Jamai Loman, John Vooijs,  Simone Kleinsma, Stanley Burleson
Wanneer: 1 februari 2010
Waar: De Theaterfabriek, Amsterdam
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

 

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

 

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

 

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies