La Cage Aux Folles in het DeLaMar

Op 28 november zal het DeLaMar zijn deuren openen met twee premières op één dag. Namelijk de musical La Cage Aux Folles (SE) met daarin Jon van Eerd en Stanley Burleson, en met het toneelstuk Ontrouw (Hummelinck Stuurman). Op 3 februari werd het hoogste punt bereikt van de bouw van het DeLaMar. Castleden Jon van Eerd, Stanley Burleson en Linda van Dyk (Ontrouw) gingen met een hoogwerker de lucht in om een vlag te plaatsen.

Het DeLaMar heeft totaal twee zalen, een grote zaal (La Cage Aux Folles) en een kleine zaal (Ontrouw) met in totaal 1550 stoelen. Het DeLaMar zal een podium bieden voor alle vormen van theater, musical, cabaret, toneel en zang.  Musical Reports was aanwezig bij het bereiken van het hoogste punt.

HIER is een fotoreportage van deze presentatie te bekijken. Tevens sprak Musical Reports met Jon van Eerd, een videoreportage met het interview zal één dezer dagen worden geplaatst.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies