`Allo `Allo! De première

`Allo `Allo is een van de bekendste televisie series ooit gemaakt. 3 and a Crowd brengt nu een toneelversie hiervan. De cast bestaat echter uit zo goed als alleen maar musicalacteurs en -actrices.  Dit was voor Musical Reports een reden om aanwezig te zijn bij de première.  Hier sprak Musical Reports met Esther Roord, Vannessa Timmermans, Hein Gerrits, Jolanda van den Berg en Vincent de Lusenet.

Wat: ‘Allo ‘Allo!
Wie: Oa. Alfred van den Heuvel, Esther Roord, Hilke Bierman & Vannessa Timmermans
Wanneer: 24 januari 2010 (première)
Waar: Stadstheater, Zoetermeer
Door: Jouke van Buuren, Saskia Ebbing & Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies