Bouw DeLaMar bereikt zijn hoogste punt!

Op 28 november zal het DeLaMar zijn deuren openen met twee premières op één dag. Namelijk de musical La Cage Aux Folles (SE) met daarin Jon van Eerd en Stanley Burleson, en met het toneelstuk Ontrouw (Hummelinck Stuurman). Op 3 februari werd het hoogste punt bereikt van de bouw van het DeLaMar. Castleden Jon van Eerd, Stanley Burleson en Linda van Dyk (Ontrouw) gingen met een hoogwerker de lucht in om een vlag te plaatsen. Naderhand sprak Musical Reports met Jon van Eerd over La Cage Aux Folles.

Wat: Presentatie bereiken hoogste punt bouw DeLaMar
Wie: Joop van den Ende, Stanley Burleson & Jon van Eerd
Wanneer: 3 februari 2010
Waar: DeLaMar & Hotel American, te Amsterdam
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies