Gospel meets Musical

Op zaterdagavond 6 februari 2010 organiseerde MD-Concerts Gospel Meets Musical. Een concert waarbij de twee muziekstijlen elkaar hebben ontmoet. Zowel William Spaaij (oa.Grease, Fame, Footloose en Hairspray) winnaar van de Johnny Kraaykamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol, als Bente van den Brand (oa. Tarzan en Op zoek naar Mary Poppins) traden samen met Chosen Gospel Choir op. Musical Reports was aanwezig en maakte een fotoreportage.

Wat: Gospel meets Musical
Wie: O.a. William Spaaij, Bente van den Brand & Marescha van der Stelt
Wanneer: 6 februari 2010
Waar: Zuidplein theater, te Rotterdam
Door: Jouke van Buuren

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies