Gospel meets Musical, een impressie van het concert

Op zaterdagavond 6 februari 2010 organiseerde MD-Concerts Gospel Meets Musical. Een concert waarbij de twee muziekstijlen elkaar hebben ontmoet. Zowel William Spaaij (oa.Grease, Fame, Footloose en Hairspray) winnaar van de Johnny Kraaykamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol, als Bente van den Brand (oa. Tarzan en Op zoek naar Mary Poppins) traden samen met Chosen Gospel Choir op. Musical Reports was aanwezig. Voor iedereen die niet aanwezig was en iedereen die het concert zou willen herbeleven maakte Musical Reports een video-impressie van het concert.

Tijdens dit concert song William Spaaij onder andere: Gethsemane (Jesus Christ Super Star), Why god why (Miss Saigon) en Footloose (Footloose). Bente van den Brand bracht onder andere: Home (Beauty and the beast), Hopelesly devoted (Grease) en I dreamed a dream (Les Miserables). Marescha van der Stelt zong samen met het Chosen Gospel Choir gospel hits als: Happy day’s. Daarnaast zong zij onder andere: I don’t  know how to love him (Jesus Christ Super Star).

Wat: Gospel meets Musical
Wie: O.a. William Spaaij, Bente van den Brand & Marescha van der Stelt
Wanneer: 6 februari 2010
Waar: Zuidplein theater, te Rotterdam
Door: Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies