Musical helpt Haïti

Op maandag acht februari vond het benefiet concert Musical helpt Haïti plaats. Tijdens dit concert traden bekende musicalsterren volledig belangeloos op voor het goede doel. Optredens werden onder andere verzorgd door Pia Douwes en Vera Mann, die het nummer Memory uit Cats als duet zongen, de drie finalisten van Op zoek naar Mary Poppins, Noortje, Sophie en Rosalie, die samen het nummer Make Him Mine uit The Witches of Eastwick brachten en Carolina Dijkhuizen die samen met Peggy Sandaal en Gitty Pregers, het nummer One Night Only uit de musical Dreamgirls zongen. Kim-Lian van der Meij en Roy van Iersel zongen hun eerste duet.

Andere artiesten die optraden waren Liesbeth List, Lone van Roosendaal, Jim Bakkum, Esmee van Kampen, Cystine Carreon, Wieneke Remmers, Rein Kolpa, Brigitte Heitzer, Renée van Wegberg, John Vooijs, Céline Purcell, Oren Schrijver, Joke de Kruijf, Doris Baaten, Annick Boer, Joep Onderdelinden, Charly Luske, Freek Bartels en vele, vele anderen.

Wat: Musical helpt Haïti
Wie: O.a. Lone van Roosendaal, Esmee van Kampen, Cystine Carreon en Pia Douwes
Wanneer: 8 februari 2010
Waar: Theater Fabriek, te Amsterdam
Door: Sebas Verboom

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies