Extra voorstelling Ganesha, een perfecte god!

Judas Theaterproducties ging op 22 januari in wereldpremière met de musical GANESHA-EEN PERFECTE GOD.  De minutenlange staande ovatie en de laaiend enthousiaste recensies spraken boekdelen : Ganesha-een perfecte god, mag met trots een succes genoemd worden. We zijn dan ook zeer tevreden dat er nog een extra voorstelling kan doorgaan op 24 februari om 20u30 in de Zwarte Zaal van het Fakkelteater te Antwerpen. Snel wezen is de boodschap voor diegenen die deze voorstelling niet willen missen. De kaartjes zijn schaars geworden. De schitterende cast bestaat uit Anne Mie Gils, Karin Jacobs, Sébastien De Smet en Timo Descamps.

Pol Vanfleteren staat in voor de muzikale leiding. Danseres Fabienne Huygen zorgt voor de Indische flavour. JTP slaagde er weer eens in zich te omringen met een fantastisch creatief team o.l.v. regisseur Martin Michel. GANESHA-EEN PERFECTE GOD is van de hand van Allard Blom en Rhody Matthijs en vond haar inspiratie in “A perfect Ganesh” van Terrence McNally.

GANESHA-EEN PERFECTE GOD is een tragikomedie die actuele thema’s aankaart. Door de balans die deze twee dames opmaken van hun leven, tijdens hun reis, brengen ze tevens pakkende getuigenissen van de actuele ‘taboes’ in onze westerse samenleving : een kind verliezen, outing van homoseksuelen, lijden aan kanker , …  Producent Judas Theaterproducties gaat steeds prat op kwaliteit en integriteit bij de keuze van de stukken en haar medewerkers. Dit resulteerde de laatste jaren al in pareltjes als The Last Five Years , The Party is Over en zeer onlangs nog het succesvolle JE ANNE. Hun ambitie om muziektheater en musical te durven vernieuwen of op een verrassende wijze te brengen, is daar zeker ook niet vreemd aan.  Judas Theaterproducties is een initiatief van bezielers Sam Verhoeven, Steven Savelkoels en An Sluydts. Neem zeker een kijkje op www.judastheaterproducties.be

Tickets : www.onti.be of 070 22 33 30
Prijs: 21 Euro standaard – 19 Euro reductie: 60+, groepen >20, CJP, studenten, SODICO exclusief reserveringskosten  Zwarte Zaal Fakkelteater, Reynderstraat 7 – 2000 Antwerpen
5, 13, 18, 19, 20, 24, 25, 26 en 27 februari 2010 om 20u30,
7, 14 en 21 februari 2010 om 15u00

Bij aankoop van een ticket schenkt u 1 Euro aan Cunina, een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen in ontwikkelingslanden.

Twijfelt u nog? Lees dan HIER de recensie van Musical Reports: Zelfs een god is niet perfect, maar Ganesha komt wel heel dicht in de buurt van de perfectie… Ganesha, een perfecte god is zo’n voorstelling die niet gemist mag worden! Een voorstelling waar woorden voor tekort schieten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies