Sophie Veldhuizen toch te zien als Mary Poppins

Musical Reports meldde het al eerder, maar sinds vandaag is het officieel: Sophie Veldhuizen wordt de vaste vervangster van Noortje Herlaar in de rol van Mary Poppins. Na de première zal Sophie als Mary Poppins te zien zijn in het FORTIS Circustheater in Scheveningen. De cast van Mary Poppins start deze week met repeteren in studio Focus Amsterdam. De musical gaat op zondag 11 april in première in het FORTIS Circustheater in Scheveningen.

De 26-jarige Sophie studeerde af aan het Conservatorium in Tilburg. Tijdens haar opleiding was Sophie te zien in diverse voorstellingen. Zo speelde ze Jenny in Company, maakte ze deel uit van het ensemble van Joe, de musical, was ze als Pauline te zien in Vitale Delen en nam ze de hoofdrol voor haar rekening in Yerma, een coproductie met de Toneelacademie van Eindhoven. Haar professionele debuut maakte ze in het ensemble van de musical My Fair Lady, waarin ze tevens understudy was voor de hoofdrol van Eliza Doolittle. Vorig seizoen speelde Sophie de rol van Hodel in de musical  Anatevka in de regie van Frank Van Laecke. Sophie Veldhuizen werd tweede in het programma Op zoek naar Mary Poppins.

De musical van Disney en Cameron Mackintosh is gebaseerd op de succesvolle Walt Disney film en de verhalen van P.L. Travers. De voorstelling is speciaal voor het FORTIS Circustheater aangepast en doorontwikkeld door Joop van den Ende Theaterproducties en is hierdoor uniek in de wereld. Mary Poppins is de ontwapenende maar ook komische nanny van de familie Banks die beschikt over opmerkelijke talenten. In haar bijzijn verandert iedere gebeurtenis in een wonderlijk avontuur waarmee ze zorgt voor een hartverwarmende, magische en eigentijdse musical.

Vanaf 27 maart is Mary Poppins exclusief te zien in het FORTIS Circustheater Scheveningen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies