Happy Birthday Mr. Sondheim, de cast

Deze zomer organiseert M-Lab het Sondheim 80 Festival als eerbetoon aan de gelauwerde Amerikaanse componist en tekstschrijver Stephen Sondheim, die op 22 maart 80 hoopt te worden.

Het festival start op 10 mei met Sondheim in Songs, een concertreeks met vier prominente musicalartiesten waaronder Freek Bartels en Simone Kleinsma. Eind mei organiseert M-Lab de vertaalworkshop Lost in Translation waar schrijvers/vertalers aan de slag gaan met het omvangrijke Sondheim repertoire. Hoogtepunt van het festival is de complete enscenering van Sunday in the Park with George in juni 2010. Into the Woods sluit het festival in september af met een tournee langs twaalf Nederlandse theaters. De twee overige onderdelen van het festival worden binnenkort bekend gemaakt.

Maandag 22 maart, op de dag dat Stephen Sondheim jarig is, organiseert M-Lab Happy Birthday Mr. Sondheim. Jamai Loman, Cystine Carreon, Wim van den Driessche, Carolina Mout, Rein Kolpa, Lone van Roosendaal, Alex Klaasen, Jeroen Phaff, Marleen van der Loo, Jon van Eerd, Wieneke Remmers, Ara Halici, Vera Mann, Renée van Wegberg, Brigitte Heitzer, Annick Boer, Elise Schaap en Jurko van Veenendaal zingen hun favoriete Sondheim song en trakteren het publiek op voorproefjes van het Sondheim 80 Festival in M-Lab.

Happy Birthday Mr. Sondheim is een besloten voorstelling voor Vrienden van M-Lab en vakgenoten. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor €18,- per stuk (inclusief taart en slingers). Bestel je kaart (maximaal 1 p.p.) via productie@m-lab.nl. Iedereen die nog geen Vriend is van M-Lab, maar het concert niet wil missen, kan Vriend worden via www.m-lab.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies