Première concert for freedom, de finale

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht brengt dit jaar Concert for Freedom. Dit omdat Nederland 65 jaar bevrijd is van de Duitse bezetting. Vrijheid moet gevierd worden, en dat kan ook met muziek. In deze video van Musical Reports zie je de toegift en het slotapplaus van de première van Concert for freedom.

Wat: Concert for Freedom
Wie: O.a. Rolf Koster, Gino Emmes, Talita Angwarmasse, Leona Philippo & Hind Laroussi
Wanneer: 2 februari 2010
Waar: Chassé, Breda
Door: Jouke van Buuren & Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies