De mega Kikker en zijn vriendjes dag

Theater Terra, Wentink Events en Inventive Connection organiseren de tweede editie van De Mega Kikker en zijn Vriendjes Dag. Deze vindt plaats op zondag 21 maart in Studio 21 te Hilversum. Tijdens deze dag zijn er twee programmatijden. Het eerste programma begint om 10.15 uur en het tweede programma om 13.45 uur. De Mega Kikker en zijn Vriendjes Dag is tevens de aftrap voor de Kikkertiendaagse.

Theater Terra bracht al eerder drie theatervoorstellingen van Kikker, gebaseerd op de prentenboeken van Max Velthuijs. De eerste productie Kikker won in 2003 de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Inhoudelijke Creatie. De daaropvolgende producties Kikker in de Wolken en Kikker en zijn Vriendjes waren tevens een groot succes. Kikker en zijn Vriendjes won in 2009 een John Kraaijkamp Musical Award, ditmaal voor Beste Script.

Wegens het succes van De Mega Kikker en zijn Vriendjes Dag op 17 oktober 2009 is er nu een tweede editie georganiseerd. Tijdens het programma komen de hoogtepunten uit alle Kikkermusicals van de afgelopen jaren aan bod en zijn er diverse activiteiten zoals geschminkt worden als Kikker, op de foto met Rat, dansen met Eend en Knutselen met Haas.

Waar en wanneer: zondag 21 maart – 10.15 uur tot 13.00 uur of 13.45 uur tot 16.30 uur Studio 21, Hilversum. Meer informatie over Kikkertiendaagse: www.kikkertiendaagse.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies