Mamma Mia cast opent The Gay Bride

Lone van Roosendaal, Mylène d’Anjou en Anouk van Nes, beter bekend als de Dynamo’s openden op Valentijnsdag al knallend The Gay Bride, de allereerste homo-trouwbeurs in Nederland.

De drie hoofdrolspelers uit de romantische hitmusical MAMMA MIA! – momenteel nog te zien in Carré Amsterdam – omarmen alles wat met liefde te maken heeft. Trouwen is wat hen betreft een kroon op de liefde, daarom wilden zij met alle liefde deze beurs op de liefste dag van het jaar openen!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies