Openbare repetitie Notre Dame de Paris

Vandaag (17 februari) zal de Vlaamse cast van Notre Deme de Paris haar eerste try-out spelen. Vorige week (11 februari) vond er een openbare repetitie plaats. In samenwerking met Wendy De Noier biedt Musical Reports een fotoreportage van deze repetitie. Notre Dame de Paris verteld het ontroerende verhaal over een hopeloze liefde tussen de lelijke klokkenluider Quasimodo en de mooie zigeunerin Esmeralda.  Quasimodo is opgegroeid in de Notre-Dame van Parijs en is er de klokkenluider. Buiten de muren van zijn toren wordt hij door iedereen verafschuwd omwille van zijn gebochelde lichaam. Als hij op straat de bloed mooie zigeunerin Esmeralda ziet, is hij op slag verliefd. Hij is echter niet de enige die voor Esmeralda valt. En valt Esmeralda ook voor hem?

Wat: Notre Dame de Paris
Wie: O.a. Dennis ten Vergert, Clayton Peroti, Sandrine, Wim van den Driessche & Thomas Gene
Wanneer: 11 februari 2010 (openbare repetitie)
Waar: Capitole, te Gent (België)
Door: Wendy De Noier

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies