Openbare repetitie Tell me on a Sunday

Ondanks dat Tell me on a Sunday pas in september haar eerste voorstelling zal spelen, wordt er nu al druk gerepeteerd. Wegens de zwaarte van het stuk is Deborah de Ridder al druk bezig met de voorbereidingen onder leiding van Frank van Laecke. Op 12 februari vond er een openbare repetitie plaats. In samenwerking met Wendy De Noier biedt Musical Reports een fotoreportage van deze repetitie. Tell me on a Sunday is de one woman musical van Andrew Lloyd Webber en Don Black.

Wat: Tell me on a sunday
Wie: Deborah de Ridder
Wanneer: 12 februari 2010 (openbare repetitie)
Waar: Capitole, te Gent (België)
Door: Wendy De Noier

Klik de foto’s aan voor een grotere versie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies