Pia Douwes Killer Queen in Queen Musical

Pia Douwes wordt Killer Queen in de nieuwe Queen musical We will rock you. ‘Ze kan verschrikkelijk swingen,’ lacht Erwin van Lambaart. ‘Hoewel je dat niet van haar verwacht want ze heeft tot nu toe in de meer klassieke musicals gestaan. Maar ze gaat helemaal naar de andere kant van haar talent. Het is bijzonder. Ze wordt de Killer Queen, de bazin van de planeet waar alle muziekinstrumenten zijn verboden. En ze zal Nederland verbazen.’ Dit melde de Telegraaf. We Will Rock You is vanaf augustus in het Beatrix Theater te Utrecht te zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies