Slipjes op het toneel bij The Full Monty

In de hilarische hitmusical The Full Monty gaan de mannelijke castleden aan het eind van de voorstelling volledig uit de kleren. Blijkbaar heeft dit een aantal dames geïnspireerd, want er belanden de laatste tijd steeds meer slipjes op het podium. De mannen vinden dit uiteraard erg leuk en willen daarom een speciale wedstrijd uitschrijven. Uit alle slipjes die op het toneel worden gegooid wordt een winnaar gekozen en zij wint een gesigneerde tanga van de heren. De mannen zullen deze tanga zelf uitreiken tijdens één van de laatste shows op 4 april a.s. in Theater De Meervaart te Amsterdam. De winnaar zal in de week van 22 maart bekend worden gemaakt via de website van The Full Monty: www.fullmontymusical.nl

Om de winnaar ook persoonlijk te kunnen informeren kan men de persoonsgegevens achterlaten in de slip.

The Full Monty
Berry, die door de economische crisis zijn baan is kwijtgeraakt en daardoor de alimentatie voor zijn zoon niet kan betalen komt in grote problemen met zijn ex en gaat op zoek naar een nieuwe bron van inkomsten. Als hij ziet hoe de vrouwen in de stad uit hun dak gaan bij een Chippendales-achtige voorstelling en uitrekent hoeveel geld die show heeft opgeleverd, ziet hij maar één oplossing: ook een striptease-act ten tonele brengen. Gebaseerd op dit gegeven kwam in 1997 de film THE FULL MONTY in de bioscopen. Met een Oscar op zak en zo’n slordige 26 andere prijzen werd deze film al gauw een wereldwijde klassieker. Een musicalversie kon niet lang uitblijven. En in 2000 kwam die er.

Net als de film was de musical een dijk van een hit door de aanstekelijke muziek van David Yazbek, het hilarische script van Terrence McNally en het creatieve team dat garant stond voor andere musicalhits als Hairspray en Dirty Rotten Scoundrels. Op Broadway speelde de musical zo’n 1.200 voorstellingen.

Meer informatie
The Full Monty ging op 16 november 2009 in première en ontving lovende kritieken. De musical is nog tot en met 7 april 2010 in de Nederlandse en Vlaamse theaters te zien.

Voor de complete speellijst kunt u kijken op www.fullmontymusical.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies