De Efteling en REP zoeken Kruimeltje!

In 1999 vonden de opnames van de film kruimeltje plaats. Nu elf jaar later gaan de Efteling en Rik Engelkes theaterproducties (REP) op zoek naar nieuw talent voor de rol van Kruimeltje voor zowel een groots opgezette musical als een dramaserie: De nieuwe avonturen van Kruimeltje. De aftrap voor deze zoektocht vond plaats in Theater De Efteling op 20 februari 2010. Tientallen talentvolle kinderen verzamelden zich voor de audities.

Na een korte toelichting van de producenten, werd in Theater de Efteling samen met de kinderen symbolisch het startsein gegeven voor de zoektocht. Tijdens deze eerste auditiedag haalden de kinderen vervolgens alles uit de kast om de jury te imponeren. Op 6 en 7 maart zijn de volgende audities in Amsterdam.

Bekijk hier onze FOTOREPORTAGE en VIDEOREPORTAGE

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies