Jamai is Joseph (Megamix)

Freek Bartels, John Vooijs, Roy van Iersel, Mathijs Pater, Hein Gerrits en Ivo Chundro gingen hem voor, maar vanaf 20 februari 2010 mocht Jamai Loman zich officieel ook Joseph noemen. In een volgepakt Beatrix theater beleefde hij zijn eigen première. Musical Reports maakte een video-impressie van de megamix. Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, kort gezegd: Joseph, staat nu al bijna anderhalf jaar aaneengesloten garant voor éénn groot feest!

Wat: Joseph and the amazing technicolor dreamcoat
Wie: O.a. Renee van Wegberg, Jamai Loman, Oren Schrijver & Leo Hoogenboom
Wanneer: 20 februari 2010 (15.00 uur) (Première Jamai Loman)
Waar: Beatrix theater, Utrecht
Door: Sebas Verboom

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies