De AVRO gaat opzoek naar: Zorro

Ook dit jaar de AVRO weer op zoek naar nieuw musicaltalent. Deze keer zoeken we de meest mysterieuze held die er bestaat: Zorro. Wie verdient volgens het Nederlandse publiek de meest mannelijke hoofdrol sinds jaren (de rol die Antonio Banderas beroemd maakte)?

Iedereen met en zonder podiumervaring kan zich inschrijven. Ben jij een sexy man met wilskracht, gevoel voor humor, stoer, atletisch en beschik je over een krachtige stem en goed acteertalent? Heb je Spaans temperament en ben je tussen de 20 en 35 jaar?

Naast de door Nederland gekozen ster zullen zowel René van Kooten als Lone van Roosendaal een belangrijke rol vertolken in deze voorstelling.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies