Ganesha keert eind dit jaar terug naar Antwerpen

16 Uitverkochte zalen, 2.500 bezoekers voor een kleine musicalproductie, hartverwarmende reacties en laaiend enthousiaste recensies. Dit is de eindbalans van “Ganesha – Een Perfecte God”. Niemand had ooit verwacht dat het succes zo groot zou zijn. Door de niet aflatende vraag omtrent extra voorstellingen heeft Judas TheaterProducties vzw besloten om de musical “Ganesha – Een Perfecte God” te hernemen in het najaar van 2010. 

Vanaf 25 november 2010 is deze voorstelling opnieuw te zien in de Zwarte Zaal van het Fakkelteater, met natuurlijk weer Anne Mie Gils, Karin Jacobs, Sébastien De Smet en Timo Descamps in de hoofdrollen en Martin Michel als regisseur. 

Daarnaast wordt er overwogen om een CD op te nemen van deze schitterende musical van Allard Blom en Rhody Matthijs, gebaseerd op “A Perfect Ganesh” van Terrence McNally. De CD zal waarschijnlijk uitgebracht worden in november 2010. 

De topcast bestaat uit Anne Mie Gils, Karin Jacobs, Sébastien De Smet en Timo Descamps. Pol Vanfleteren staat in voor de muzikale leiding. Danseres Fabienne Huygen zorgt voor de Indische toets. JTP slaagde er in zich te omringen met een fantastisch creatief team o.l.v. regisseur Martin Michel. GANESHA-EEN PERFECTE GOD is van de hand van Allard Blom en Rhody Matthijs en vond haar inspiratie in “A perfect Ganesh” van Terrence McNally. 

GANESHA-EEN PERFECTE GOD is een tragikomedie die actuele thema’s aankaart. Door de balans die deze twee dames tijdens hun reis, opmaken van hun leven, brengen ze tevens pakkende getuigenissen over de actuele ‘taboes’ in onze westerse samenleving : een kind verliezen, outing van homolebi’s, lijden aan kanker , … 

Producent Judas Theaterproducties gaat steeds prat op kwaliteit en integriteit bij de keuze van de stukken en zijn medewerkers. Dit resulteerde de laatste jaren al in pareltjes als The Last Five Years , The Party is Over en zeer onlangs nog het succesvolle Je Anne. Hun ambitie om muziektheater en musical te durven vernieuwen of op een verrassende wijze te brengen, is daar zeker ook niet vreemd aan.  Judas Theaterproducties is een initiatief van bezielers Sam Verhoeven, Steven Savelkoels en An Sluydts. Neem zeker een kijkje op http://www.judastheaterproducties.be

GANESHA-EEN PERFECTE GOD is een productie van Judas TheaterProducties. http://www.judastheaterproducties.be. Wil je als eerste je tickets bestellen voor de herneming van deze unieke productie dan kan dit reeds vanaf 8 maart 2010. Reserveren via: 03 232 14 69 of via http://www.fakkelteater.be

Over deze voorstelling schreef Musical Reports: Zelfs een god is niet perfect, maar Ganesha komt wel heel dicht in de buurt van de perfectie. Ganesha laat je nadenken over thema’s als acceptatie, homoseksualiteit en liefhebben. Een emotionele voorstelling die nog dagen door je hoofd zal spoken! Want wie kom je tegen in India? Jezelf! Ganesha, een perfecte god is zo’n voorstelling die niet gemist mag worden! Een voorstelling waar woorden voor tekort schieten. …want werkelijk: superlatieven schieten te kort om deze voorstelling te beschrijven.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies