Jeroen Phaff over: Lieve Julia

Lieve Julia, de aanhef van één van de brieven aan een vrouw die uit zijn leven is verdwenen. Lieve Julia is muziektheater waarbij twintig brieven op muziek van Elvis Costello en het Brodsky  Quartet de basis vormen. Het Juliet Quartet speelt samen met, en begeleid Jeroen Phaff, die de hoofdpersoon van deze voorstelling vertolkt. Musical Reports sprak na afloop van de try-out in Haarlem met Jeroen Phaff over dit kleine en bijzondere project.

Wat: Lieve Julia
Wie: Jeroen Phaff & Het Juliet Quartet
Wanneer: 26 februari 2010 (try-out)
Waar: Philharmonie, te Haarlem
Door: Sebas Verboom & Saskia Ebbing

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Het interview

 

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Promo; Lieve Julia

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies