Een nieuwe editie van Musicals Gone Mad in 2010

Musicals Gone Mad, ook in 2010 te zien in het oude Luxor theater!

Musicals Gone Mad is een logisch vervolg op het succesvolle concept van Forbidden Musicals (een jaarlijkse musicalparodie). Het ultieme doel van de voorstelling is ervoor te zorgen dat het publiek in één avond een heel musicalseizoen krijgt voorgeschoteld. Het nieuwe parodieprogramma zal worden gebracht door een jaarlijks wisselende groep musicalacteurs, waarbij de samenstelling o.a. afhankelijk is van de musicals die op dat moment in de theaters te zien zijn.

Het creatieve team achter Musicals Gone Mad bestaat uit tekstschrijfster Petra C. van der Eerden, componist Eelco Claassen, ontwerper Marinus de Graaf en regisseur Michael Diederich. Zij nemen de producties, de sterren en de roddels van het afgelopen theaterseizoen onder de loep om daarna met hun geheel eigen, doldwaze interpretatie van de door het publek geliefde of gehate musicals op de proppen te komen. Musicals Gone Mad wordt geproduceerd door Amsterdam Independent Theatre.

Kaarten zijn al te koop via de kassa en de website van het Luxor theater.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies