Casey Francisco nog een paar keer Maria

Casey Francisco zal nog een paar maal in de rol van Maria uit Jesus Christ Superstar kruipen. Francisco speelde enkele jaren geleden al deze rol in de Nederlandse tour.

Andrew Loyd Webber en Tim Rice creëerden de rock musical Jesus Christ Superstar. Een moderne, gedurfde en omstreden interpretatie van de laatste zeven dagen in het leven van Jezus Christus. Op initiatief van Joël Groenewold is er op 5 april in Zwolle zondag 11 en maandag 12 april in M-Lab een concertante van Jesus Christ Superstar met René van Kooten, Martin van der Starre, Casey Francisco en Tommie Christiaan.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies