Musicalcamp nu ook in Nederland

Musicalartiesten Marleen van der Loo, Jeroen Phaff, Cystine Carreon en Martin van Bentem verzorgen masterclasses op Musical Camp.

In Juli en Augustus van dit jaar organiseert Ramaekers Entertainment speciale musical kampen. Zoals in Amerika reeds jaren succesvol, zullen vanaf nu soortgelijke “Summercamps” ook in Nederland gehouden worden.

Een week lang les van professionele musicalspelers!
Jongeren tussen de 13 en 20 jaar die van musical hun passie hebben gemaakt komen hier volledig aan hun trekken.

Ze krijgen lessen van professionele musicalspelers in alle verschillende disciplines. Daarnaast zal het “kampgevoel” absoluut blijven bestaan doordat er naast de workshops, ook aandacht wordt besteed aan sport en spel op het kampterrein. En dat allemaal binnen het thema musical.

Docenten Musical Camp
Zo geven o.a Marleen van der Loo (o.a. Mamma Mia!, 3 Musketiers, Aïda, Elisabeth, Evita, Cyrano, Footloose en Ciske de rat) Jeroen Phaff (o.a. Tarzan, The phantom of the opera, Evita, les Miserables, Elisabeth, Footloose, The Wiz, The Lion King, Chess, John Kraaijkamp Musical Award Beste Manlijke bijrol voor zijn rol als Ferluci, John Kraaijkamp Musical Award Beste Manlijke bijrol voor zijn rol als dominee Shaw Moore) Cystine Carreon (John Kraaijkamp Musical Award Beste Vrouwelijke bijrol voor haar rol als Rizzo in Greaseen o.a. bekend als Tipi Wan uit de tv serie “Gooische Vrouwen”, Nanda in GTST en van musicals als “Miss Saigon”, Copacabana & Fame) Martin van Bentem (o.a. Copacabana, Miami Nights in Dusseldorf, Saterday Night Fever Nederland en Duitsland, Dirty Dancing Nederland en Duitsland) Eugène Jans (o.a. 3 Musketiers, Saturday Night Fever, Miss Saigon, Musicals in Ahoy, regisseur/choreograaf van o.a. Super Model de Musical en de illusioniste Sittah, en jurylid van het tv programma Model in 1 dag)

Tom Mickers (o.a. Carlo in Onderweg Naar Morgen, 11-voudig wereldkampioen Line-Dance, Saturday Night Fever,  Miami Nights in Dusseldorf, Meiden van de Wit en de nieuwe revue van André van Duin) en Barry Meijer (o.a. Wat zien ik, 3 Musketiers, Saturday Night Fever, GTST en Crazy Piano’s) workshops in o.a. zang, dans, acteren, solo- en ensemble zang, stagefighting, grime, tekstbehandeling en rolontwikkeling.

Meer informatie en aanmeldingen: www.musicalcamp.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies