A funny thing happened in M-Lab

De allereerste musical die Stephen Sondheim als tekstschrijver en componist schreef was A funny thing happened on the way to the forum.

De slaaf Pseudolus wil de vrijheid veroveren. Hij is de slaaf van de romein Hero, die de courtisane Philia begeert, maar zij is beloofd aan de legerkapitein Miles Gloriosus. Om als slaaf vrij te komen moet Pseudolus zorgen dat Hero mag trouwen met Philia. Pseudolus zet een wiel in werking dat hij niet meer kan stoppen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jon van Eerd, Paul Groot, Martine Sandifort en Milan van Weelden. A funny thing happened on the way to the forum is van 28 t/m 31 mei als leesvoorstelling te zien in M-Lab.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies