Cast en crew De gelaarsde kat voor het eerst bijeen!

Vorige week was het zover, de volledige cast en crew van de Gelaarsde Kat De Musical kwam bijeen op de fabriek van hoofdsponsor Prins Petfoods in Veenendaal. Alle acteurs, technici en overige medewerkers waren aanwezig bij de presentatie van producent Michael van Hoorne. Naast het bekend maken van de tour, decors en verhaallijn was er ook een eerste fotoshoot voor cast en crewleden. Hoofdsponsor Prins Petfoods had alles uit de kast getrokken om de Gelaarsde Kat crew een bijzonder ontvangst te geven op de honden- en kattenvoer fabriek. Een goedverzorgde rondleiding door het totale complex zorgde voor een goede indruk en gaf een bijzonder kijkje in de keuken van een bijzonder mooi familie bedrijf. ‘We zijn er trots op om als Prins Petfoods betrokken te zijn bij deze familiemusical, het past volledig in de lijn van ons bedrijf’ aldus de commercieel directeur van Prins Petfoods Wil Mulders.

Producent Michael van Hoorne gaf een motiverende en heldere uitleg over de musical, maar met name over de visie van Van Hoorne Theaterproducties. In deze visie gaat een groot enthousiasme schuil, van Hoorne is er dan ook van overtuigd dat op het toneel alleen een unieke belevenis kan worden gecreëerd voor de gasten in de zaal als er 100% chemie is en iedereen vanuit het totaalproduct denkt en niemand voor zichzelf op het toneel staat. ‘Juist om die reden organiseer ik dit soort bijeenkomsten, om één team te smeden en mensen aan elkaar te laten wennen. Bezig zijn met een theaterproductie is topsport, is iedere keer weer het beste uit jezelf halen, dat verdienen onze gasten, iedere keer weer. Acteren op 90% kan niet. Bij ons telt alleen het aller beste, dat geven wij graag onze gast, een unieke belevenis. Dan komen ze terug, daar ben ik van overtuigd! En dit team geeft me een enorm goed gevoel, ik weet zeker dat we weer een stap hoger gaan en weer een stap verder. Het zijn stuk voor stuk kanjers die beseffen wat voor werk we moeten verzetten!’ aldus de trotse producent.

Later in het jaar zullen ook de andere sponsoren worden aangedaan en staat er als eerste een bezoek aan de andere hoofdsponsor, Wellnessresort ‘De Zwaluwhoeve’ in Harderwijk, op het programma. De cast en crew zal vlak voor het begin van repetities even op adem kunnen komen en kunnen genieten van luxe die dit complex ze zal bieden. De Zwaluwhoeve wist gisteren de cast en crew al te verassen met een prachtig beauty pakket. Naast Prins Petfoods en De Zwaluwhoeve is Van Hoorne Theaterproducties ook bijzonder blij met de samenwerking met Van Haren, deze samenwerking zal later dit seizoen verder worden uitgerold en kent ook vele verassingen.

De Gelaarsde Kat De Musical is te zien vanaf september 2010 in de Nederlandse Theaters. Enkele theaters zijn al in de verkoop via See Tickets. Kijk voor meer informatie op www.gelaarsdekatdemusical.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies