Musical Reports Mail gelanceerd

Musical Reports staat niet stil en om haar lezers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn wordt er continu nagedacht over mogelijke verbeteringen en/of aanvullingen. In het begin van dit jaar werd Musical Reports al in een volledig nieuw jasje gestoken en is er een nieuwe rubriek gelanceerd (De ster van…).  Nu biedt Musical Reports weer een nieuwe mogelijkheid aan haar lezers: Musical Reports Mail!

Musical Reports Mail
Musical Reports Mail is een nieuwsbrief die regelmatig verschijnt met daarin een overzicht van alle artikelen die in die periode zijn geplaatst. Daarnaast zullen mensen die zich hebben ingeschreven voor Musical Reports Mail via de e-mail op de hoogte worden gebracht van prijsvragen en aankondigingen.

Wil je dus nooit meer iets missen op Musical Reports? Schrijf je dan nu in voor Musical Reports Mail!

Schrijf je HIER in voor Musical Reports Mail.

Over Musical Reports
Het team van Musical Reports heeft zich tot doel gesteld om op een objectieve, respectvolle wijze verslag te leggen van de musicals die gepresenteerd worden in zowel Nederland en Vlaanderen. Echter zullen de reporters van Musical Reports zo nu en dan ook de grens over gaan om verslag te leggen van producties die te zien zijn op, bijvoorbeeld West End. Buiten dit om willen wij onze lezers op de hoogte houden van het laatste nieuws omtrent het thema musical en is het de bedoeling dat er regelmatig musical gerelateerde artikelen worden geplaatst. Musical Reports wil zich hiermee profileren als een onafhankelijk en kwaliteitsgericht online musicalmagazine.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies