Anouk Maas en Karel Simons in ‘La Cage Aux Folles’

Anouk Maas en Karel Simons zijn toegevoegd aan de cast van de openingsvoorstelling van het DeLaMar; La Cage Aux Folles. Ze zullen het jonge verliefde stel spelen. Karel Simons speelt de rol van Jean-Michel en Anouk Maas de rol van Anne. Beide zijn nu ook in de theaters te zien, Anouk Maas speelt de rol van Amber in Hairspray en Karel Simons de rol van Pepper in Mamma Mia.

La Cage aux Folles speelt zich af in het nachtleven van Saint-Tropez. Albin (Jon van Eerd) en Georges (Stanley Burleson) leiden een liefdevol en onbekommerd bestaan aan de Franse Côte d’Azur. Hier runnen zij de befaamde nachtclub ‘ La Cage aux Folles’ waar Albin met zijn travestieact als de beroemde Zaza triomfen viert. Wanneer de zoon van Georges (Karel Simons), aankondigt te willen trouwen met de dochter (Anouk Maas) van een conservatieve politicus wordt hun leven op z’n kop gezet. Het frivole appartement moet worden omgetoverd tot een sobere kloosterkamer, de biologische moeder moet worden opgetrommeld én ‘Albin moet weg’. Dit alles om hun levensstijl te verbergen en de schone schijn van ‘normaal’ gezin op te houden. Kunnen ze de schijn hoog houden?

In La Cage aux Folles ontvouwt zich een humoristisch, maar tegelijkertijd ook een integer en aandoenlijk verhaal dat gaat over familiewaarden, onvoorwaardelijke liefde en vooral de behoefte om te vieren wie we zijn.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies