Cor Bakker speciale gast bij Sonneveld Voor Altijd! in Utrecht

Op 22 maart is de voorstelling Sonneveld Voor Altijd! te zien in het Utrechtse Beatrix Theater. Aangezien Utrecht de geboorteplaats is van Wim Sonneveld krijgt de muzikale hommage in het Beatrix Theater een extra feestelijke tint met een exclusief gastoptreden van Cor Bakker.

Cor Bakker is een grote fan van de in 1974 overleden Wim Sonneveld en is vertrouwd met het rijke repertoire dat door hem is vertolkt. Wim Sonneveld wordt wel beschouwd als de grootste theaterpersoonlijkheid die Nederland ooit gekend heeft. Zijn veelzijdigheid komt in Sonneveld Voor Altijd! met de keuze voor de kleurrijke cast bestaande uit Trudy Labij, Syb van der Ploeg, Roberto de Groot, Suzan Seegers en Frits Sissing ruim aan bod. Cor Bakker zal met zijn virtuoze pianospel laten horen dat Wim Sonneveld ook voor hem nog altijd leeft.

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop via See Tickets op 0900 -1353 (45 cpm).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies