Mary Poppins arriveert in het Circus theater te Scheveningen

De cast van Mary Poppins werd vanmiddag onthaald in het FORTIS Circustheater in Scheveningen. De cast kwam in een echte Mary Poppins bus aan bij het theater, waar Erica Terpstra en wethouder city marketing Frits Huffnagel de cast welkom heette namens de gemeente Den Haag. De cast van Mary Poppins zal vanaf vandaag het repetitieproces voortzetten in het FORTIS Circustheater. De eerste voorstelling van Mary Poppins is te zien op 27 maart en gaat op zondag 11 april in première.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies