Vannessa en Jolanda in Schone Schijn

Vannessa Timmermans en Jolanda van den Berg zullen beide in de nieuwe 3 and a Crowd productie Schone Schijn gaan spelen. Schone Schijn zal de Nederlandse theaterbewerking worden van de wereld beroemde Engelse serie; Keeping up Appearances.

Dit vertelden beide dames exclusief aan Musical Reports. Jolanda van den Berg zal de rol van Rose spelen, welke rol Vannessa Timmermans zal spelen is helaas bij ons nog niet bekend. De hoofdrol is weggelegd voor Doris Baaten. Op dit moment is Vannessa Timmermans nog in een andere komedie van 3 and a Crowd te zien; namelijk Allo Allo!

Schone Schijn is vanaf oktober 2o1o te zien in de Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies