Cast Je Anne bijna compleet

Volgend seizoen brengt Mark Vijn Theaterproducties de musical Je Anne. Hiervoor zijn volgens de Telegraaf de volgende mensen gecast.

Nieuwkomer Abke Bruins speelt Anne, Thom Hoffman als Otto Frank, Marloes van den Heuvel  als Edith Frank, Sanne Bosmanis als Margot Frank, Frans Maes is de tandarts en Anne’s kamergenoot Albert Dusse en Levi van Kempen als Peter van Daan.

Daarmee zijn de geruchten van een “Op zoek naar Anne” niet waar. Deze musical volgt de laatste jaren van het leven van Anna Frank. Vanaf het moment dat zij haar dagboek kreeg, tot de dag dat zij stierf. Deze jaren besloegen de laatste twee jaar van de tweede wereldoorlog. Een oorlog door Duitsland begonnen waarbij iedereen die anders was vervolgd zou worden; homoseksuelen, gehandicapten en bovenal de joden. Dit alles wordt herbeleeft vanuit de geest van een kind (zoals het staat geschreven in het dagboek). Eerder dit seizoen was er al een Vlaamse versie, waarover Musical Reports een verslag schreef.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies