Musicalconcert met o.a. Britt Lenting en Lara Grünfeld

Eenmalig op 12 april 2010 brengen Floor en Friends een musical concert. Bekend en onbekend musicalrepertoire door nog onbekende musical artiesten. Allen afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater, brengen deze 5 vrouwen en 1 man u een avond om te genieten. Luister naar zogenaamde “signature songs”: Nummers die, door veelvuldig uitvoeren, bij een persoon zijn gaan horen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan nummers uit “Wicked”, “Spamalot”, “The Last 5 Years” en “Into the Woods”. Maar ook naar songs van de nog vrij onbekende componist: Scott Alan. Dat en nog veel meer. Kortom: Een breed scala, door nieuw talent. Iets wat u niet mag missen.

Met: Roos van Breukelen, Petra Creutzberg, Barbera van der Kaaij, Britt Lenting, Lara Grünfeld en Florens Eykemans. Eerder te zien in onder anderen: Hairspray, Footloose, Floddertje, Jeans 19 en Urinetown.

Muzikale leiding: Hilmar Leujes

Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 10,–
Reserveren: www.ostadetheater.nl of bel: 020-679 50 96

Locatie:
Ostadetheater
Van Ostadestraat 233d
1073 TN Amsterdam

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies