WIN de cd van Maike Boerdam: Dichtbij Broadway

Je maakt nog tot 20 maart kans op het soloalbum Dichtbij Broadway van Maike Boerdam!

Maike Boerdam kennen van haar rollen in o.a. Assepoester, Rembrandt, Into the Woods, Sunset Boulevard en vanaf deze maand in Mary Poppins. Maike Boerdam brengt nu haar eigen musical CD met allemaal Nederlandstalige musicalsongs. Het album Dichtbij Broadway ligt vanaf nu in de winkels. Op de redactie van Musical Reports staat deze heerlijke CD elke dag wel een keer op. Op deze CD vind je prachtige versies van Maanlicht (Cats), Hoe moet ik van hem houden (Jesus Christ Superstar), Lach het maar weg (Little Night Music), Met één blik (Sunset Boulevard) en nog vele andere musicalklassiekers. In totaal staan er 13  mooie musicaltracks op deze CD. Ook zingt Maike Boerdam samen met o.a. Simone Kleinsma en Freek Bartels.

Kort gezegd, een echte must have voor een musicalliefhebber. Musical Reports verloot een exemplaar van de CD!

Wil je de CD winnen? Dat kan!

Binnenkort spreekt Musical Reports met Maike Boerdam o.a. over haar nieuwe CD. Musical Reports zal Maike Boerdam het hemd van het lijf vragen  en het zou leuk zijn als ook JOUW vraag gesteld wordt.

Stuur vóór 20 maart jouw interviewvraag voor Maike Boerdam naar de redactie van Musical Reports. De drie origineelste vragen zullen daadwerkelijk aan Maike gesteld worden. Daarnaast wordt de meest originele inzending beloond met het nieuwe album van Maike Boerdam!

Stuur je vraag, samen met je voor- en achternaam, je adres en je telefoonnummer VOOR 15 maart naar: redactie@musicalreports.nl, met als onderwerp: Prijsvraag Maike Boerdam. De winnaar zal op 16 maart bekend worden gemaakt!

Let op: alleen mensen die wonen in Nederland of België kunnen meedoen. Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports en hun familie worden uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Door een fout in het e-mail adres is het mogelijk dat voorgaande inzendingen niet bij ons zijn aangekomen! Wij adviseren iedereen dan ook om nogmaals mee te doen!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies