Nieuwe namen voor cast Crazy Shopping bekend

Meer dan ooit is shoppen voor vrouwen (en mannen) een paar uur de escape uit de dagelijkse problemen. Het is meer dan alleen inkopen doen. Het is entertainment. Crazy Shopping the Musical wordt de feelgood show van 2010. Deze grappige mengeling van Sex & the City, Desperate Housewives en de film Confessions of a Shopaholic, zal in Carré haar wereldpremière beleven!

Het wordt een grootschalige productie met een zéér talentvolle cast met o.m. Antje Monteiro, sopraan Miranda van Kralingen, Casey Francisco, Carolina Mout, Milan van Weelden en Tony Neef. De productie is een achtbaan van opzwepende gospelmuziek in combinatie met bekende hits. Vormgeving en kostuums worden verzorgd door Jan Aarntzen en voor de choreografie tekende Stanley Burleson. Goed voor 4 Musical Awards. Waan je bij binnenkomst in Carré al in een warenhuis en ontvang na deze hilarische show allen een goodiebag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies